Kan Soveapnø Forårsage Tør Mund 2020 | ligabold.com
At Lave Pot Pie 2020 | Diane Von Furstenberg Strømpebukser 2020 | Geografiske Funktioner Ppt 2020 | Opret Bruger Mariadb Remote Access 2020 | Lille Undersøgelsesbord Med Skuffer 2020 | Hvilket Hus Kan Jeg Have Råd Til 30 Km Om Året 2020 | Nardi Udemøbler 2020 | Globale Servicestrategier 2020

Heldigvis er der en række ting, vi kan gøre for at stimulere spytproduktionen og sikre mundhygiejnen. Det skal bemærkes, at livsstil og visse lægemidler kan forårsage tør mund. Denne artikel vil fokusere på nogle af de vigtigste bidragsydere til tør mund samt hvordan man undgår dem. Medicin - Hvis tør mund anses for at være forårsaget af en medicin, vil lægen enten ændre doseringen eller ordinere et andet lægemiddel, som er mindre tilbøjelige til at forårsage tør mund. Stimulerende spytproduktion - En medicin kan ordineres, såsom pilocarpin Salagen eller cevimeline Evoxac, for at stimulere produktionen af spyt. En tør mund er sjældent et tegn på noget alvorligt. Der er ting, du kan gøre for at hjælpe med at lette det selv. Se en læge, hvis disse ikke fungerer, eller hvis du også har andre symptomer. Årsager til en tør mund. De vigtigste årsager til en tør mund er: dehydrering - for eksempel fra at ikke drikke nok, svede meget eller være syg. Millioner af mennesker i USA lider med tør mund, en meget ubehagelig følelse af utilstrækkelig spyt i munden, som kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Nu er der et løfte om nødhjælp, da en ny undersøgelse viser, at det ved hjælp af silkefibre kan være muligt at generere nye spytkirtler ud af.

På apoteket findes sugetabletter i håndkøb specielt til tør mund, der ikke indeholder sukker, og som stimulerer spytproduktionen. Ligeledes kan der købes kunstigt spyt eller sprays til brug i dagtimerne. Om natten kan det være en stor hjælp med en gel til at smøre på slimhinderne, før du går i seng. Alle kan få tør mund, men det er et almindeligt symptom på type 1 og type 2 diabetes. Den nøjagtige reaso ns er ukendte, men højt blodsukker niveauer kan forårsage tør mund hos personer med diabetes. Nogle lægemidler, der bruges til behandling af diabetes, kan også forårsage tør mund. dehydrering.

Disse vira kan forårsage sygdomme, der spænder fra meget milde til livstruende. Coxsackievirus-infektion er smitsom, og virussen kan sprede sig ved at komme i kontakt med åndedrætssekretioner fra inficerede patienter. Hånd-, mund- og klovsyge er en almindelig barnesygdom forårsaget af en virus, coxsackievirus A-16. Aug 21, 2016 · Tør hals Hals problemer kan forekomme i de mest forskellige former, der spænder fra mild til svær. Fænomenet en tør hals er harmløs, men kan stadig forårsage en masse ubehag. Desuden kan det være et symptom på et andet problem, såsom for.

Tør mund kan være ret irriterende, fordi du bliver nødt til at leve med en klæbrig, tør følelse i munden. Du kan også udvikle sår i munden, især i hjørnerne af munden. Hyppig tørst, en tør tunge og en brændende fornemmelse i munden er andre problemer i forbindelse med tør mund. Den salte smag - en ret almindelig problem, som, selvom ikke en alvorlig bekymring, men det kan forårsage betydelig ubehag. Hvis salt smag er ledsaget af en tør mund, er det sandsynligvis er et tegn på dehydrering. Således kroppen vil informere dig om, at det ikke er nok væske. Derfor er dehydrering farligtHvis man lider af ekstrem dehydrering - hvilket ifølge World Health Organization defineres som dét, der sker, når man mister mere end 10% af ens kropsvægt i væske - kan man komme i livsfare. Dehydrering sker, når man bruger eller mister mere væske, end man indtager, og ens krop mangler vand og væske til at kunne vedligeholde de normale funktioner.

Babyer med symptomer på sygdommen, bør straks tilses a en læse. Bl. a. kan smertefulde blister i mundens slimhinde gøre det svært for barnet at drikke, hvilket kan forårsage dehydrering. Et tegn på dehydring kan være tør mund eller at bleen fortsat er tør efter mindst 6 timer. Det er vigtigt, at dit barn får rigeligt med væske. Ikke alene resulterer søvnapnø i højt snorken, men det påvirker faktisk hvordan individet trækker vejret i søvn. Så meget, at personen kan holde op med at trække vejret i korte øjeblikke hele natten. Disse pauser i vejrtrækningen kan vare mellem 10 og 20 sekunder, men er lange nok til at begynde at forårsage skade på dit helbred.

Mangel på spyt, eller tør mund også kaldet xerostomia , kan forårsage problemer med fordøjelsen, øge huller i tænderne, begrænse synke og mindske evnen til at smage. Symptomer kan omfatte sprukne læber, infektioner eller tandkødssygdomme, dårlig ånde,.

Kvinder Bodybuilding Citater 2020
Bachelor I Oral Sundhedsløn 2020
Endokrine System Af Husdyr 2020
Air Force Dress Blues Uniform 2020
Hvornår Har Du Første Ultralyd, Når Du Er Gravid 2020
Tomb Raider-hættetrøje 2020
Macy's Rings Clearance 2020
Jeg Har En Stød Øverst I Min Mund 2020
Kurser Til Gasingeniør Gratis 2020
Laila Majnu Hindi Film 2020
I Hvilken Alder Holder Babyer Deres Egen Flaske 2020
Engelsk Indretning Til Hjemmet 2020
Green St Hooligans 2 2020
Vis Mig College Fodboldscore I Dag 2020
Ayeza Khan Kjoler 2020
Traditionelle Ira Indkomstgrænser I 2019 2020
Apotek Tech Ii 2020
Bce Står For Før Almindelig Æra 2020
Indien Mod Vestindien 1. Odi Live 2020
Prediction Of Dream11 Today Match 2020
Bedste 4k Tv Under 400 Pund 2020
John Wick Skin In Fortnite 2020
Bachelorette Free Stream 2020
Zuppa Toscana Med Lavt Kalorieindhold 2020
Boston Terrier American Bulldog Mix Puppies 2020
Børns Sølvkorsfikset Halskæde 2020
Bedste Tartar Sauce Opskrift 2020
Aggregat Indre Værdi 2020
Bedste Protein Til Fedt Tab Og Muskelgevinst 2020
Michael Kors Badedragt Med Et Stykke 2020
Godt Nytår Film Shahrukh Khan 2020
Offentliggjort Af Chandler Bolt 2020
Bedste Master I Finansielle Financial Times 2020
Post Hole Auger Home Depot 2020
Indra Grand Bootie 2020
Schwab-konto Er Begrænset Til Handel 2020
6 X 10 Master Badeværelse Layout 2020
Store Vægfliser På Badeværelset 2020
Børn I Ét Trugetøj 2020
Helkrops-silikone Babyer Til Salg 2020
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9